Лука Йович влезе като резерва и вкара два гола за

...
Лука Йович влезе като резерва и вкара два гола за
Коментари Харесай

Лука Йович се развихри при успех на Айнтрахт

Лука Йович влезе като запаса и вкара два гола за успеха на Айнтрахт Франкфурт с 3:1 над Шалке в последния мач от 16-ия кръг в Бундеслигата.

Сърбинът, който преди дни се завърна в състава на Айнтрахт след несполучлив интервал в Реал Мадрид, се появи в игра в 62-ата минута на мястото на Ерик Дурм и осъществя последните два гола за домакините.

Андре Силва бе извел Айнтрахт в 28-ата минута, само че още в ответната офанзива американецът Матю Хоупи изравни за Шалке.

Двубоят вървеше при 1:1, само че появяването на Йович наклони везните в интерес на домакините. Нападателят засече центриране на сънародника си Филип Костич, с цел да направи резултата 2:1 в 72-ата минута, а в добавеното време на срещата преодоля Ралф Ферман за трети път след чудесна независима акция.

За Айнтрахт това бе четвърта поредна победа и с нея отборът излезе на седмо място в класирането с 26 точки, колкото има и шестият Волфсбург. Шалке пък е на последното 18-о място с едвам 7 точки с 11 загуби в 16 дуела и на цели 5 точки от зоната на плейаута.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР