Лука Йович изглежда вече е сигурен, че мястото му не

...
Лука Йович изглежда вече е сигурен, че мястото му не
Коментари Харесай

Лука Йович вече е сигурен, че никой не го иска в Реал Мадрид

Лука Йович наподобява към този момент е сигурен, че мястото му не е на „ Сантиаго Бернабеу “, откакто Карло Анчелоти сподели, че ще пуска всеки различен, само че не и него, с цел да води офанзивата в отсъствието на Карим Бензема.

Испанското издание Marca даже твърди, че централният нападател към този момент води договаряния с някои британски, италиански и немски грандове, с цел да се опита да възроди кариерата си.

Припомняме, че Йович облече екипа на Реал Мадрид през 2019 година против €63 млн., платени на Айнтрахт Франкфурт. Но оттогава насетне той записа единствено 49 мача, в които вкара 3 гола и даде 4 асистенции. На процедура съвсем всички бяха регистрирани при появяването му от аварийна пейка.

През уикенда „ кралския клуб “ бе съкрушен с 0:4 от Барселона в отсъствието на Бензема, а Анчелоти реши да сложи Федерико Валверде в ролята на „ подправена деветка “, за което му се наложи да понесе голяма рецензия от всички анализатори по света. „ Татко Карло “ не просто подцени Йович, само че реши да остави на пейката Еден Азар и Гарет Бейл, за което пък си заплати прекомерно скъпо.

Лука Йович от дълго време е свързван с прехвърляния в Борусия Дортмунд, Милан и Арсенал, а фактът, че към момента е едвам на 24 години му дава опция да възвърне онази си форма, която го трансформира в толкоз дискутирано име в пресата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР