Лука Перкович - ако не сте запалени по компютърните игри

...
Лука Перкович - ако не сте запалени по компютърните игри
Коментари Харесай

Той е Меси! Той е Роналдо! Той е Неймар! Но пред компютъра

Лука Перкович - в случай че не сте запалени по компютърните игри надали сте чували това име. Има ли за какво да го помните обаче?

Причините са 5 000 000. В евро! Толкова е неговата трансферна цена. А за подписа му се борят 6 тима.
View this post on Instagram

A post shared by (@g2perkz) on Feb 4, 2020 at 10:41am PST

Да, на фона на рекордните 222 млн. евро, които от ПСЖ заплатиха на " Барселона " за Неймар през 2017 година и на тези 700 млн. евро, които каталунците желаеха за Лионел Меси през лятото на 2020 година, тази цена е оскъдна. Но, в случай че подобен трансфер стане факт в света на електронните спортове, ще бъде същинска сензация!

Перкович е роден на 30 септември 1998 година в хърватската столица Загреб. Занимава се професионално с компютърни игри от 2014 година насам. Още с първите си изяви впечатлява, а на европейското състезание по " League of legends " през 2016 година той сграбчва купата за най-хубав млад състезател.
View this post on Instagram

A post shared by (@g2perkz) on May 29, 2019 at 3:37am PDT

Всъщност във витрината си той има цели 8 трофеи от европейски шампионати, а през 2019 година, дружно със съотборниците си от немския G2 остава на второ място на международното състезание.

Чудите се дали това са огромни триумфи? Играта " League of legends " е извънредно известна в Южна Корея и Китай. А Лука, който носи псевдонима " PerkZ " и в свободното си време свири на китара, е единственият европеец в топ 25 на този спорт в целия свят!
View this post on Instagram

A post shared by (@g2perkz) on Sep 21, 2019 at 9:37am PDT

Така че, да - хърватинът е звезда и е напълно разбираемо да бъде мечтан от толкоз доста тимове. Според немското издание Sport1, най-голяма е вероятността Перкович да отиде в Съединени американски щати. Способни да платят цената, с цел да имат мозъка, съобразителността и бързите пръсти на Лука са от " Cloud9 ", " Evil Geniuses ", " 100 Thieves " и " Team SoloMid ". Два европейски отбора се борят да го задържат на Стария континент - французите " Team Vitality " и британците " Misfits Gaming ".

Перкович има опция да избира. Той е Меси или Роналдо на електронните спортове. Всеки го желае в редиците си и всеки е подготвен да преправи тактиката си, с цел да го накара да се усеща добре.
View this post on Instagram

A post shared by (@g2perkz) on Oct 27, 2020 at 12:31pm PDT

А що се отнася до парите, хърватинът може да ги " върне " в границите на 2 международни шампионати. Победителите в най-важните шампионати получават над 2,5 млн. евро. Предвид тези числа се чудим дали родителите на Лука са не престават да му вършат забележка, че прекарва прекомерно дълго време пред компютъра?!
View this post on Instagram

A post shared by (@g2perkz) on Apr 3, 2020 at 6:59am PDT
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР