Лука Модрич продължава да бъде трансферна мечта за Интер и

...
Лука Модрич продължава да бъде трансферна мечта за Интер и
Коментари Харесай

Модрич моли Перес за трансфер следващата седмица?

Лука Модрич продължава да бъде трансферна фантазия за Интер и Лучано Спалети. Въпреки твърдия отговор на Флорентино Перес, че Модрич ще напусне “белия балет”, в случай че “нерадзурите” извадят 750 млн. евро, полузащитникът е подготвен да се срещне с президента на Реал Мадрид, с цел да пожелае трансфер.
Florentino Perez (Real Madrid president):

“Modric will only leave for €750 million”

That's the end of those rumours, then. pic.twitter.com/saVTv16YKF
— Footy Accumulators (@FootyAccums) 3 август 2018 година Футболист номер 1 на Мондиала в Русия е споделил със своите сътрудници, че е подготвен да премине в гранда от Милано, където ще се събере със съотборниците си от националния тим на Хърватия Шиме Вршалко, Иван Перишич и Марсело Брозович. Сега всичко е в ръцете на самия Модрич и Флорентино Перес, които ще проведат диалог между тях при започване на идната седмица.
Inter and Modric are in front pages of Spanish newspapers.

Basically, it will be extremely difficult but Inter will truly try for it.

Italian media says he will ask to leave, Spanish believes otherwise.

Meeting with Perez in a couple of days is key. pic.twitter.com/uZJFuLsvwt
— FedeNerazzurra (@_FedeNerazzurra) 2 август 2018 година От своя страна Интер не може да направи друго, с изключение на да чака с притихнал мирис. Ако Модрич успее да убеди Перес да го продаде, то тогава управлението на “нерадзурите” ще може да работи. Междувременно и в испанските медии се прокрадна слухът за разлъка сред Модрич и Реал Мадрид. Въпреки че изданието Marca разгласява думите на Перес за продажба на хърватина единствено за 750 млн. евро, то As и Mundo Deportivo не изключват опцията Модрич да одобри ново предизвикателство. Примера дивисион 1 кръг, неделя 19 август  Реал Мадрид 21:00  Хетафе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР