Лука Модрич е към края на бляскавата си кариера, 37-годишният

...
Лука Модрич е към края на бляскавата си кариера, 37-годишният
Коментари Харесай

Модрич иска да се събере със Зидан

Лука Модрич е към края на блестящата си кариера, 37-годишният деец евентуално скоро ще подпише нов едногодишен контракт с Реал (Мадрид), само че се чака идващият сезон да бъде последният в неговата фантастична кариера.

Изключителният хърватин ще завърши една сполучлива глава от живота си, само че към момента мисли съществено за идната стъпка, а желанието му е да последва стъпките на Зинедин Зидан.

Французинът беше футболен талант и като състезател, а след края на кариерата си се отдаде напълно на треньорската специалност, първо в младежката академия на Реал Мадрид, след което получи късмет в първия тим на " кралете ", с който стигна до три трофеи в Шампионска лига.

Модрич възнамерява да следва същия път. Хърватинът желае да стартира треньорско обучение през идващите 12 месеца, тъй че когато дефинитивно се сбогува с дейната игра, да има отворен път към треньорската специалност.

Той не възнамерява да лети в облаците, само че като Зидан би желал първата му работа да бъде в младежката академия на Реал, по-късно да се развива като треньор и да чака късмет в старшия футбол.
 Карим Бензема умува дали да преподпише с Реал (Мадрид)
Карим Бензема умува дали да преподпише с Реал (Мадрид)

Договорът му изтича в края на сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР