Лука Марини спечели първия си подиум в MotoGP вчера, като

...
Лука Марини спечели първия си подиум в MotoGP вчера, като
Коментари Харесай

Марини: Нямаше как да догоня Ринс

Лука Марини завоюва първия си подиум в MotoGP през вчерашния ден, като беше в Топ 3 в хода на цялото съревнование и съумя да изпревари някогашния международен първенец Фабио Куартараро в борбата за второто място. На финала Марини остана на 3,498 секунди от спечелилия Алекс Рина.

“Фантастичен уикенд за нас - съобщи след надпреварата Марини. - Всяка една обиколка на COTA ми хареса, защото този уикенд имам доста добър нюх към мотоциклета още от първата свободна подготовка. В събота позволих неточност, да става въпрос за прекъсването за първия завой незабавно след старта на надпреварата. Затова на старта на главното съревнование се пробвах да съм по-спокоен първоначално, защото знаех, че темпото ми тук е доста мощно и ще мога да пробия напред. ”

Марини обаче добави, че още на старта е изгубил доста време и поради това по-късно е било невероятно да догони водача Ринс, който поведе след рухването на Франческо Банкя.
 Алекс Ринс със сензационна победа в Гран При на Америките, Марини и Куартараро се качиха на подиума Алекс Ринс със сензационна победа в Гран При на Америките, Марини и Куартараро се качиха на подиума
“В началото изгубих прекалено много време и стана невероятно да догоня Ринс - добави италианецът. - Въпреки че се пробвах, тъй като го видях, че той позволи няколко неточности. В един миг и аз започнах да мисля за успеха. Но той беше доста бърз и мощен тук и изцяло справедливо завоюва. ”
 Баная: Нямам виновност за рухването! Баная: Нямам виновност за рухването!
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР