Лука Дончич е най-споменаваното име в последните седмици в европейския

...
Лука Дончич е най-споменаваното име в последните седмици в европейския
Коментари Харесай

Майката на Лука Дончич: Не е имало дилема за коя държава да играе

Лука Дончич е най-споменаваното име в последните седмици в европейския баскетбол. Широко коментиран и през целия минал сезон, 18-годишният словенец е измежду водачите на националния отбор на своята страна на провеждащото се сега Европейско състезание.

Именно младежът е измежду аргументите Словения да доближи до финала на шампионата, който се играе през днешния ден в Истанбул.

Интересното е, че с изключение на апетитите на Испания преди време за младока, такива е имало и от страна на Сърбия, въпреки и импровизирано.

Въпреки мненията, че интерес от страна са Сърбия Лука Дончич да играе точно за техния отбор поради сръбската връзка в потеклото на татко му Саша Дончич, който е някогашен баскетболист, до публично питане не се е стигало.

Това удостовери и майката на Лука - Мириям Потребин, която споделя, че единственият вид за сина ѝ е била родната Словения.

"Никога не е имало алтернатива за чий народен тим ще играе Лука. Знам, че испанците имаха интерес, само че не е имало напън ", показа Мириям Потребин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР