Лука Дончич даде обширно интервю за испанската телевизия Movistar+, в

...
Лука Дончич даде обширно интервю за испанската телевизия Movistar+, в
Коментари Харесай

Лука Дончич: В НБА се вкарва по-лесно

Лука Дончич даде обстойно изявление за испанската телевизия Movistar+, в което приказва за акомодацията си в НБА, за разликите сред играта в Европа и тази в Съединени американски щати, както и за много други тематики, в това число това, че не попадна в Мача на звездите.

“В НБА е по-лесно да вкарваш точки, в сравнение с в Европа, несъмнено. В Европа игрището е по-малко, а тук има и правилото за три секунди. Смятам, че там е по-лесно да реализираш”, разяснява 19-годишният словенец.

“Спомням си изявлението, в което ЛеБрон приказва за мен. Това беше в действителност особено. Първо - самият факт, че играх против него, бе специфичен, а по-късно, когато сподели това… Беше още по-вълнуващо за мен”, споделя Лука за изявлението на ЛеБрон Джеймс, че един ден би се радвал да бъдат съотборници.

“Исках да играя в Мача на звездите, тъй че е обикновено да съм отчаян. Важното е, че хората гласоподаваха за мен. Бях извънредно впечатлен от това. Това е най-важно за мен. Може би следващата година ще бъда там”, добави Дончич.

“Порзингис е необикновен състезател и може да прави доста неща. Познаваме се, тъй като сме играли един против различен неведнъж, а в този момент имаме късмет да сме съотборници. Можем да създадем велики неща”, разяснява той идването на Кристапс Порзингис в Далас.

“Мечтата ми е да печеля шампионски пръстен, категорично”, приключва той.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР