Лука Биш накара феновете на Love Island да говорят след

...
Лука Биш накара феновете на Love Island да говорят след
Коментари Харесай

Лука Биш от ITV Love Island прави публичен удар срещу състезателя на All Stars

Лука Биш накара почитателите на Love Island да приказват след острия му коментар за това, че Мичъл Тейлър самичък е избягвал присъединяване в All Stars.

Мичъл, който взе участие в миналогодишния сериал и получи прозвището Меси Мич, беше оголен като един от състезателите, участващи в отделението. Докато почитателите се втурнаха да споделят мислите си, някогашната звезда Лука също имаше доста да каже и загатна за омраза, откакто отхвърли да остави развиването без коментар.

Официалният акаунт на Love Island в Instagram показа огромната вест, като разгласи: „ В последните серии нещата се объркаха, само че с чиста плоча, @mitcheltaylor_ е подготвен за втори опит в любовта #LoveIsland. “ Публикацията не беше пропусната от Лука, който направи доста прям коментар малко по-късно.

Вместо да показа вълнението си, Лука се заяде с Мич и съобщи, че е знаел, че следва подписването. Отговаряйки от личния си акаунт, Лука разгласява с емотикон с очи: „ Мислех, че това ще се случи, когато споделих „ не “. Бившата А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР