лужителка на куриерска фирма нападна клиент. Инцидентът е станал в

...
лужителка на куриерска фирма нападна клиент. Инцидентът е станал в
Коментари Харесай

Абсурд: Клиентка беше нападната от служителка на куриерска фирма

лужителка на куриерска компания атакува клиент. Инцидентът е станал в клон на компанията в София. Стигало се е и до разпит в полицията.

"В продължение на два дни идвах, с цел да си взема пратката от офис в столичния квартал "Бъкстон ". Винаги беше доста натоварено. На втория ден имаше записка, че служителката я няма за 20 мин. Почаках, свърших различен ангажимент ", споделя пострадалата Красимира Радева в ефира на.

След повече от оповестеното време на бележката, Красимира се върнала.

"Служителката се появи от вътрешно помещение, отключи вратата. Изразих своето неодобрение от чакането, при което тя се ядоса и изрично ми съобщи, че няма да ме обслужи. Изпрати ме в различен клон ", уточни още дамата.

Радева споделила, че че се оплаче от нея на управата на компанията.

"Тя сподели, че това не я интересува. Извадих си телефона, с цел да ѝ направя фотография и да покажа от кого желая да се оплача. Тогава обаче тя пристигна, удари ме и ми взе телефона от ръцете ", споделя Красимира.

Жената е подала тъжба в полицията и е уведомила отговорника на клона на куриерската компания. Той от своя страна обаче е декларирал, че от компанията също ще подадат тъжба, защото Красимира си е разрешила да снима служителката.

След това обаче пострадалата написва пост в профила си във Фейсбук. От куриерската компания ѝ се извиняват. А служителката бива уволнена "заради държание, което не подхожда на политиката и стандартите на компанията ".

Вижте още във видеото горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР