Луиза Карагенова е вокален педагог с дългогодишен опит в сферата

...
Луиза Карагенова е вокален педагог с дългогодишен опит в сферата
Коментари Харесай

Моника и Луиза Карагенови откриват музикална школа от ново поколение във Варна | От 1-ви до 10-ти февруари ще се проведе безплатен кастинг - прослушване

Луиза Карагенова е вокален възпитател с дълготраен опит в областта на изпълнителското изкуство и основател на вокално студио „ Звездици “ при НЧ „ Пробуда - 1928 “. Носител е на Отличие за повсеместен принос и професионализъм от Министерството на културата през 2019-та година. Моника Карагенова е реализатор, лауреат на интернационалните състезания и експерт в организирането на събития, както и учител по Сценично майсторство във вокално студио „ Звездици “.

От 1-ви до 10-ти февруари във Варна ще се организира кастинг – прослушване по време на дните на „ Отворени порти “ в музикалната школа. Каним всички креативен изявени деца и искащи да вземат участие изцяло гратис. Финалистите в кастинга ще получат опцията да вземат участие в огромно музикално-артистично събитие на 11-ти февруари, а съорганизатор на кастинга и участник в събитието е композиторът, стихотворец и артист Хайгашот Агасян.
Желаещите да вземат участие в кастинга ще бъдат разпределени по възраст в 4-ри категории, както следва:

- от 5 до 8 години

- от 9 до 12 години

- от 13 до 15 години

- от 16 до 19 години

На 12-ти февруари, клуб „ Плиска показва “ ще насочи предизвикателство към варненската аудитория като предложения на среща с композитора и стихотворец всички общественици на „ Закуска с просвета “.

Телефонен номер за информация и записвания: 0887284649
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР