Луиза Хей си отива от този свят на 30 август

...
Луиза Хей си отива от този свят на 30 август
Коментари Харесай

10 безценни житейски урока от Луиз Хей

 жена-сред-глухарчета

Луиза Хей си отива от този свят на 30 август 1917 година в съня си, доживявайки до 90 години. Нейното творчество в действителност стартира в хола на дома й, а по-късно към този момент има лично издателство и милиони книги-бестселъри, продаващи се в целия свят.

Нейната първа тъничка книга-броушура на име „ Изцели своето тяло “ или „ Малката синя книга “ била оповестена през 1976 година. Луиза Хей е занаятчия на визуализацията, пречистващото хранене и психотерапията, както и един от създателите за самопомощ.

„ Любовта е вълшебно лекарство. Любовта твори чудеса в нашия свят “

Когато обичате и приемате себе си такива, каквито сте в действителност, вие усещате нещо, което ви се коства невероятно. Трябва да приемате любовта и да бъдете подготвени за нея, когато се появи. Ако позволите на тази обич да се популяризира вътре във вас, при вас ще пристигна поразяващото възприятие на самопознанието.

„ Достойна съм за най-хубавото в живота и с любовта си разрешавам да ми се случи “

Ах, да, самооценката. Вместо да критикувате себе си и да се изтезавате, намерете това, поради което си коства да живеете и да се радвате, да хвалите себе си и да усещате щастие- и тогава животът ви ще стартира да се трансформира към положително.

Това не значи, че би трябвало да одобряваме всичко каквото е – това значи, че можем да вършим това, което считаме за нужно и да живеем живота си без възприятие на виновност или наказание.

„ Всяка мисъл образува нашето бъдеще “

Обърнете внимание на своите мисли, те образуват вашето бъдеще, по тази причина всяка от тях има значение. Далеч по-лесно е да изградите живота на фантазиите си, в случай че мислите са радостни, енергични и въодушевяващи.

От друга страна, отрицателните мисли бързо се трансформират в стрес и безпокойствие, изгаращи вашата вътрешна сила.

Всеки път, когато нежелана отрицателна мисъл проникне във вашето схващане, безмилостно я изгонете.

„ Нито един човек, място или движимост нямат власт над мен, тъй като аз съм единственият мъдрец в моето схващане. Аз сътворявам личната действителност и всичко в нея “.

„ Готова съм да открия изобилието и благоденствието, които са налични на всички места “

В океана ще получите единствено канче или лъжица с вода, в случай че вземете със себе си точно канче или лъжица. Защо се отправяте в океана, наименуван живот, единствено с канче? А не с цяла кофа!

А може би имате непрекъсната и неразривна връзка с океана? Отговорете си почтено.

Безпокойството е главният палач на благоденствието. Пуснете си песента “Don’t Worry, Be Happy ” и спрете да се мръщите.

„ Вселената обича благодарността. Колкото по-благодарни сте, толкоз повече изгода ще ви донесе това “

Вие дишате? Прекрасно, в този момент кажете благодаря за всяко поемане. Четете деликатно тази публикация? Чудесно, в този момент кажете благодаря, че можете да я прочетете. Имате хора, които ви обичат? Отлично в този момент кажете благодаря, че имате такива хора. Започнете с дребното, а след това започнете да благодарите на живота безусловно за всичко.

Бъдете подготвени да извършите първата крачка, даже да е дребна. Съсредоточете се върху това, което сте подготвени да научите. Чудесата няма да те карат да чакаш дълго “

Най-добрият метод да се придвижите напред е да започнете, а след това всичко ще пристигна по своя ред. Отправете се на този път, отваряйки съзнанието си за новата информаация и бъдете подготвени доста и настойчиво да работите.

„ Ние сме доста повече от просто тяло. Вътрешният дух е постоянно хубав и прелъстителен, както и да се трансформира нашата осанка “

Вашата вътрешна същина е доста по-силна, в сравнение с мислите. Вие сте вътрешна светлина и цяла Вселена. Забравете за това по какъв начин обществото изобразява „ съвършенството “ във формата на външната хубост и знайте, че сте съвършени външно и вътрешно. И никой не може да ви отнеме това, в случай че сами не го позволите.

„ Направете насладата и щастието център на вашия свят “

Що за живот е този, в който има малко наслада? Какъв е тоззи живот, където доминират страданието, безпокойствието и тъгата? Помислете върху това за момент и действайте. Спомнете си какво ви е доставяло наслада в детството и върнете това в живота си. Намерете метод да се радвате на живота във всичко, което вършиме!

Когато прощаваме и забравяме, освен се освобождаваме от тежкото задължение, само че и започваме да обичаме себе си “

Дори в случай че нещо единствено леко ви е раздразнило, ще започнете да мислите непрекъснато за това – и това ще ви устройва, само че унищожава. Затова, когато изпуснете своя яд, у вас ще се появи възприятието на независимост. Това води до благополучие и лекост и ви води към триумфа.

„ Живейте в сегашното “

Никога не подценявайте силата на протичащото се в дадения миг! Миналото е минало. Бъдещето е незнайно. Днешният ден е подарък, по тази причина и се назовава „ настояще “. Живейте и се наслаждавайте в този момент! И използвайте всяка минута да постигнете задачите си

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР