Луиза Григорова знае пола на бебето си, но не желае

...
Луиза Григорова знае пола на бебето си, но не желае
Коментари Харесай

Луиза Григорова иска бебе Везни, крие името

Луиза Григорова знае пола на бебето си, само че не желае да го показа обществено, изясни актрисата в телевизионно изявление за bTV. Тя бе безапелационна, че още не е избрала име за първия си правоприемник, който се чака да се появи в края на септември. „ Стискам палци да е зодия Везни, а не Дева”, сподели 30-годишната звезда.

Тя към момента е не е избрала име за хлапето, само че двамата с бащата Мартин Макариев интензивно разискват разнообразни разновидности. Детето обаче няма да носи името на някой член на фамилията, тъй като актрисата е уверена, че всеки човек заслужава лично име, което да го води в живота. Припомняме, че преди дни тя разгласи, че ще става майка с кадър в обществените мрежи, а преди ден показа, че към този момент е качила три кг и сподели бременното си коремче.

То се появило за броени дни, само че в този момент към този момент звездата самоуверено може да го демонстрира, с цел да се разхожда в парка. „ Откакто съм бременна и сме си у дома, обичаното ми облекло са суичърите на Мартин️. Хубавото е, че той няма нищо срещу да се ширя в тях! Вече не съществуват дънки в дрешника ми, които мога да закопчая-дори и тези, които пазех от “дебелия период”, хахахах с 3 кг от горната страна и съм доста удовлетворена от топлото време, тъй като ми разрешава да излизам с поли и рокли”, написа тя във Facebook.

фотография:фейсбук луиза григорова-макариев
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР