Луиза Григорова сама досъсипа косата си! Истински ужас е косата на

...
Луиза Григорова сама досъсипа косата си!
Истински ужас е косата на
Коментари Харесай

Ужас: Къде е косата на Луиза Григорова?!

Луиза Григорова сама досъсипа косата си!
Истински смут е косата на симпатичната другояче Луиза Григорова. Младата актриса в никакъв случай не се е радвала на буйна и гъста грива, за каквато мечтае всяка дама, само че въпреки всичко рядката й коса беше от малко малко подредена и прилична. До през днешния ден. Днес Григорова демонстрира нещо, което плаши.
 Луиза Григорова
Косата на Луиза Григорова хептен оредя

Знаем, че Луиза се изруси, знаем и какъв брой доста това нещо вреди и изтощава косите. А в нейния случай тънката и рядка коса се е разредила напълно. Дотам, че тук-там се виждат цели оголени елементи от скалпа й, разясняват ужасени консуматори в нета.

На Григорова обаче не й дреме, тъй като в противоположен случай най-малко би пробвала да прикрие казуса с слагане на стилните екстеншъни, които с изключение на да удължават, сполучливо сгъстяват косата. Причината на Луиза да не й пука, е мъжът й Мартин Макариев, за какъвто всяка може да си мечтае.

Макариев бил по този начин предан и влюбен в жена си, че въобще не виждал казусът й с косата, довериха близки до тях. Според източниците Григорова по този начин го е омагьосала, както нито една жена преди нея, даже съдбовната Елена Петрова.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР