Луиза Григорова направи специален лайф в своя Инстаграм профил, в

...
Луиза Григорова направи специален лайф в своя Инстаграм профил, в
Коментари Харесай

Луиза Григорова разказа как с бебето са прекарали COVID-19

Луиза Григорова направи специфичен лайф в своя Инстаграм профил, в който описа по какъв начин тя и дребният ѝ наследник Бран са боледували от COVID-19. Актрисата показа, че е била много уплашена преди да се разболеят по какъв начин биха изкарали заболяването, само че в последна сметка нещата за нея и фамилията ѝ са се развили по позитивен метод.

" Бран подвигна температура, която варираше от 37,1 до 37,9, което много го изтощи. ", стартира тя. По рекомендация на доктор Луиза не му е давала нищо за нея, до момента в който не вдигнал 38 градуса, когато тя решила да му даде лекарство, понижаващо температурата и тя намаляла, само че не изцяло. Температурата траяла да се подвига няколко дни и мъникът бил много раздразним, тъй като паралелно с това почнали да му порастват и зъби, написа woman.bg.

" Също по този начин стартира леко да кашля, нашата педиатърка сподели, че не може да ни прегледа, тъй като един ден той се изкашля доста кофти и аз се тормозих, че може нещо да му има. Реших, че би трябвало някой да го прегледа и тя ни отхвърли. Каза ни, че болните деца от Коронавирус би трябвало да се водят в инфекциозна болница и там да ги преглеждат, което обаче аз не съм доста сигурна, че е най-хубавият вид. По лечебните заведения има едно леко презастраховане, изключително когато става въпрос за малко дете и съгласно мен, в случай че бяхме отишли, незабавно щяха да ни хоспитализират и щяхме да изкараме идващите дни в не най-приятната конюнктура и блъскани с хиляди медикаменти и хапчета.”

Заради това Луиза предпочела да се обърне към частно лечебно заведение, където прегледали сина ѝ и се оказало, че всичко е наред. “Аз съм единствената в фамилията, която си направи PCR и той излезе позитивен. Седмицата преди него си направих два домашни теста, които излязоха негативни, само че аз просто не се усещах добре и пристигна миг, в който подвигнах температура, втресе ме доста.”споделя още тя.

Григорова отговори и на запитване на нейни почитатели с какви признаци е изкарала тя вируса. “Първо не можех да си поема до дъно въздух, имах отмалялост и задъханост, която не ми се е случвала и няколко пъти ми ставаше неприятно, като паник офанзива и тогава доста ме втресе на открито, колкото да се прибрах до у дома и вечерта подвигнах температура. Аз не кашлям, боляха ме всички мускули, беше ми доста отпаднало два-три дни и изгубих подушване и усет. Все още ги нямам, към този момент всички останали признаци изчезнаха, имам единствено лека задъханост.”, показа моделката и актриса.

Лузиа разкри още, че не е серпантина да кърми сина си, макар болестта. “Не съм серпантина да кърмя и в случай че вие сте в такава обстановка, е доста значимо да не спирате, тъй като в кърмата има доста антитела и ние ги предаваме на бебетата, а това е доста значимо за тях. Трябва обаче да внимавате какви медикаменти пиете. Аз избрах да пия единствено витамини. Това, което одобрявам, е цинк, селен, витамин С, витамин D и Авирон Рапид”, разкрива Луиза. Тя показа и каква терапия употребява за брачна половинка и детето си. “Мартин пие колхицин, което постоянно започнаха да изписват за коронавирус, то е лекарство за подагра, само че би трябвало да се консултирате с доктор по какъв начин тъкмо се пие. Пие антистенокардин и аспирин протект, той също пие витамини. А Бран пие мултивитамини, Биозин бебе и му върша инхалации.” - разкрива още тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР