Луиза Григорова може да е дете на разведени родители, но

...
Луиза Григорова може да е дете на разведени родители, но
Коментари Харесай

Луиза Григорова през сълзи за терориста на Перник Васил Михайлов: Още изтръпвам от ужас, когато чуя името му!

Луиза Григорова може да е дете на разведени родители, само че поддържа близки взаимоотношения и с двамата. Макар да се вижда по-често с майка си, отделя задоволително време и на татко си.

Преди година и половина актрисата е изтръпнала от смут, тъй като баща й Красимир е потърпевш от експанзията на прокурорския наследник, който е с забележими психологични отклонения.

Побоят станал в деня на абитуриентския бал на Васил. Той пресичал на пешеходна пътека, а зад него вървял Красимир. Прокурорският наследник се обърнал и с един удар го повалил на земята, без никакви пояснения. Всичко това се разиграло посред центъра на Перник.

Луиза и до през днешния ден си спомня за ужаса, когато разбрала, че татко й е в болница. Краси бил нокаутиран с един удар, само че потърпевш тежко. Затова се наложила здравна помощ.

Актрисата споделяла постоянно с околните си хора, че към момента се сеща с смут за случилото се с баща й. Първоначално тя не знаела, че той е жертва на побой и помислила, че може да е най-лошото. Затова и до през днешния ден благодари на Бог, че е избавил родителя й.

Делото против Васил Михайлов най-сетне потегли в съда. Първо бе разпитан 25-годишният Никълъс Тодоров, който е измежду жертвите му. Той разкри какъв брой огромен садист е Васил, по какъв начин обичал да гледа пребитите тела на жертвите си, да ги снима и даже да уринира върху тях.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Луиза Григорова Васил Михайлов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg