Луиза Григорова е една от чаровниците на родното ни кино,

...
Луиза Григорова е една от чаровниците на родното ни кино,
Коментари Харесай

Взриви мрежата: Луиза Григорова се р@зсъблече и показа, че... няма нищо! (СНИМКИТЕ ШОКИРАТ)

Луиза Григорова е една от чаровниците на родното ни кино, която несъмнено ще си остане такава още много време. Не единствено, тъй като е хубавица, само че и тъй като очевидно се обича и харесва такава, каквато е, а това в наши дни е необичайност. Особено що се отнася до присъщите женски белези.

Преди минути Луиза пусна своя фотография в стори, на която фотография се е р@зсъблякла и то много. Деколтето й е съвсем до пъпа, а ракурсът на снимане е подобен, че да й се види безусловно всичко... в случай че имаше такова, несъмнено. Е, оказа се, че няма.

Очевидци признават, че са останали опулени при типа на изчезналите балкони на Луиза и даже се майтапят, че евентуално на мъжа й - Мартин Макариев, са му по-големи. Подмятат се и препоръки за силикон, естествено, само че едва ли това ще стане факт.

С фотото, което изтипоса в нета, Григорова ясно демонстрира, че самочувствие не й липсва и то не се опира на размера на обиколките й. Израсла от дребна в среда на манекени и артисти, самата тя също е била модел, Луиза си знае цената, а и към този момент няма на кого да се харесва - мъжът й е влюбен от дълго време.

Припомняме, че със или без " моцарели ", тя с лекост съумя да открадне Макариев от две дами - неговата брачна половинка и тогавашната му държанка Елена Петрова. А с последната не е елементарно да се " сражаваш ", само че...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР