Луиз Томпсън похвали годеника си Райън Либи, че дава приоритет

...
Луиз Томпсън похвали годеника си Райън Либи, че дава приоритет
Коментари Харесай

Луиз Томпсън хвали годеника си Райън Либи, тъй като той дава приоритет на психичното си здраве и „бяга от гнездото за мир и уединение“, след като тя прекара две седмици в болница

Луиз Томпсън похвали годеника си Райън Либи, че дава приоритет неговото психологично здраве и „ бягство от гнездото за успокоение и усамотение “.

Бившата звезда на Made In Chelsea прекара две седмици в болница предишния месец заради улцерозен колит. Райън се грижи за нея и техния наследник Лео, на две години. „ мечтано “ пътешестване – Той е откаран до северния бряг на Девън в опит да откри успокоение и усамотение и да се опита да се научи да сърфира.

„ През последните няколко седмици и двамата натоварихме мозъка си, с цел да търсим неща, които могат да ни създадат „ по-щастливи “ и мозъкът му го завладя към някои носталгични действия от детството му, а точно да гледа по какъв начин братовчед му сърфира в Девън.

„ Интересното е, че мозъкът ми ме води до играта на Mario Party на Nintendo Switch. Не съм сигурен какво споделя това за мен, къде се намирам в живота си или възобновяване си.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР