Луиз Томпсън е залята от любов и подкрепа, след като

...
Луиз Томпсън е залята от любов и подкрепа, след като
Коментари Харесай

Луиз Томпсън разкрива, че й е поставен сак за стома, за да „спаси живота й“ след мъчителни здравословни битки

Луиз Томпсън е залята от обич и поддръжка, откакто разкри, че й е подложен сак за стома след месеци на здравословни проблеми.

Бившата звезда на Made In Chelsea, 34, показа „ сивата чанта, която може би ще ми избави живота “ на почитателите си в Instagram във вторник сутринта, като сподели на почитателите: „ Не е ли необичайно, че тази дребна сива чанта е цената, която заплащам за положително здраве, споделям, че се отървете от това гадно заплашително дебело черво! "

Луиз, която претърпя голям брой медицински затруднения, откогато стана майка за първи път през 2021 година, показа видео, на което демонстрира чантата, която беше прикрепена към корема й, и озаглави клипа: „ КАК ДА РАЗКРИВАМ ТОЗИ НОВИНА?

„ Не е тъкмо вълнуващо като огромна бременност или известие за откриване на пола! Хей, вижте, имам момче… Хей, вижте, имам стома! Така че допускам, че просто ще заставам тук Горд на растеж. С моя нов другар. Le bum чанта, която съставлява живота И се надяваме по-добър. Не е ли необичайно, че та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР