ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Ударът, който едва падна в 18-та

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Ударът, който едва падна в 18-та
Коментари Харесай

Bryson DeChambeau прави шоу, но някак си не успява на PGA Championship

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Ударът, който едвам падна в 18-та дупка при последната ротация. Ударът, който удари дърво на номер 16, само че се върна назад във фарватера. Чип-иновете отвън грийна, ударите с пестник във въздуха и ударите с пестник с почитателите.

Bryson DeChambeau направи такова шоу и получи оня тип спирания, които вършат играчите по-големи в сравнение с живота и от време на време им печелят и огромни трофеи. И въпреки всичко някак си, когато DeChambeau погледна крайното табло на PGA Championship в неделя, името му беше заседнало на второ място.

Последният удар на DeChambeau се промъкна за една птичка, с цел да затвори трогателен рунд от 7-под 64 — еднакъв за най-хубав за деня — и го сложи на 20-под пар. Беше задоволително добър, с цел да показа преднината с Ксандер Шауфеле и също по този начин да показа част от върха за маркирани голове в огромни шампионати.

Половин час по-късно Шауфеле направи птичка от съвсем същия ъгъл — патът му се обърна на половина купата, преди да падне – с цел да счупи равенствот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР