ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Треньорът на Морхед Стейт Престън Спрадлин

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Треньорът на Морхед Стейт Престън Спрадлин
Коментари Харесай

Портал за трансфери, NIL предизвиква отборите да попълнят и поддържат списъци, дори докато March Madness продължава

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Треньорът на Морхед Стейт Престън Спрадлин не беше сюрпризиран, когато няколко играчи от неговия тим на March Madness през 2021 година в последна сметка придвижиха гениите си на друго място, като двойка се приземи в стратегиите Power Five.

Завръщането на Eagles на тазгодишния шампионат на NCAA демонстрира, че той не е изпаднал в суматоха. Въпреки че учебното заведение Ohio Valley Conference, прикрито в източните планини на Кентъки, няма блестящия профил и дълбоките запаси, които по-големите стратегии могат да предложат - изключително когато става въпрос за име, облик и сходство (NIL) - Spradlin работи с портала за трансфер в своя изгода посредством продажба на добродетели в малко учебно заведение дружно с сполучлива автобиография.

„ Имахме някои момчета, които играха на равнище Power Five, които слязоха, тъй като желаеха по-голяма роля и желаеха да изпитат повече и всички тези типове неща “, сподели треньорът на осмата година в деня след неделята за избор. „ Така че да, има предоставяне и взимане и в двете направления и р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР