ЛУИСТЪН, Мейн - Стрелецът, който уби 18 души в Луистън,

...
ЛУИСТЪН, Мейн - Стрелецът, който уби 18 души в Луистън,
Коментари Харесай

Стрелецът от Мейн Робърт Кард е починал 8-12 часа преди да бъде открит, казва съдебният лекар

ЛУИСТЪН, Мейн - Стрелецът, който умъртви 18 души в Луистън, Мейн, евентуално е умрял 8-12 часа преди да бъде открит, съгласно Главен правосъден доктор на Мейн.

40-годишният Робърт Кард е открит мъртъв от огнестрелна рана в главата и методът на гибелта е избран като самоубийство.

„ Интервалът след гибелта, основан на rigor mortis и други физически признаци, демонстрира, че господин Кард евентуално е умрял 8-12 часа преди да бъде открит “, се споделя в изказване на Службата на основния правосъден доктор.

>

Кард простреля и умъртви 18 души и рани 13 други в зала за боулинг и ресторант в Люистън, Мейн, в сряда, 25 октомври. Той беше открит в петък, 27 октомври, покрай цех за преработване в Лисабон, поставяйки завършек на две -дневен лов.

Той беше открит мъртъв в ремарке на преливния паркинг в Мейн Рециклинг Корпорейшън, където е работил преди този момент. Властите споделиха, че са претърсили два пъти бизнеса, преди той да бъде открит, само че не и имота за преливане.

Главният правосъден доктор сподели, че окончателният отчет няма да бъде оповестен без позволение от близки родственици и може да минат няколко месеца, преди да бъде разполагаем.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР