Луис Уолш нападна Саймън Коуел за удар с нож в

...
Луис Уолш нападна Саймън Коуел за удар с нож в
Коментари Харесай

Луис Уолш критикува Саймън Коуъл за удар с нож в гърба - докато дава истинско мнение за Шерил

Луис Уолш атакува Саймън Коуел за удар с нож в гърба, до момента в който разкрива какво в действителност мисли за Черил.

Заедно със популярната квартирантка Шарън Озбърн – която от този момент напусна къщата – Луис, Шерил и Саймън бяха известните лица, които поведоха пътя към риалити малкия екран, когато седяха като съдии в X Factor.

Луис обясни възприятията си към Саймън по време на чат в Celebrity Big Brother довечера, когато разиска какъв брой съществено са приели шоуто. Той сподели, че е считал, че е спечелил шоуто за JLS, когато е резервирал Westlife да взе участие дружно с тях, само че малко знаел, че Саймън Коуел е оказал помощ да обезпечи Бионсе да свири дружно с Александра Бърк.

Той твърди, че Саймън се е отдръпнал направи всички спирки, с цел да вземе Бионсе за Черил в шоуто, което видя Александра да продължи и да завоюва програмата. По време на чат през днешния ден Луис призна, че не е схванал доникъде на седмицата, че Бионсе извършва с Александра, и разказа гнева си, че това е било прикрито от него до последната мин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР