Луис Уолш каза на колегите си от Big Brother знаменитости,

...
Луис Уолш каза на колегите си от Big Brother знаменитости,
Коментари Харесай

КЕЙТИ ХАЙНД: МНОГО нелицеприятното нещо, което Шерил Туиди ми каза за съдията от X Factor Луис Уолш - и защо, като човек, когото толкова много в шоубизнеса не харесват, той играе опасна игра в Celebrity Big Brother

Луис Уолш сподели на сътрудниците си от Big Brother звезди, че ирландското пеене и телевизионно водещо дуо Jedward са " подли " и се похвали, че " е получил £5 милиона от тях "

И с основателна причина. Момичешката група беше претрупана с Уолш – магнатът зад ирландските момчешки банди, в това число Boyzone и Westlife – като техен управител, когато бяха събрани в шоуто за гении на ITV Popstars: The Rivals.

Уолш скоро даде да се разбере, в присъщия му прям жанр, че би предпочел да се сплоти с друга група, формирана напълно от мъже.

Няколко години по-късно, когато Туиди се събра още веднъж с Уолш, откакто се причисли към X Factor като арбитър, той я съпостави с паун, обвинявайки я, че има вяра, че сериалът на ITV е нейният шоу'. Той даже й се подиграваше в ефир, че наподобява „ оранжево “.

Само предходната година Уолш още веднъж я атакува, прекомерно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР