Луис Уолш каза, че съжалява“, че е бил откровен за

...
Луис Уолш каза, че съжалява“, че е бил откровен за
Коментари Харесай

Луис Уолш „съжалява“ за коментари за други знаменитости по време на Big Brother.

Луис Уолш сподели, че „ съжалява “, че е бил прям за други известни лица, до момента в който е бил в къщата на Celebrity Big Brother.

Бившият арбитър от X Factor показа проливен дъжд от остри мнения за сътрудници звезди, до момента в който участваше в риалити шоуто, в това число за Джедуард, Ронан Кийтинг, Джеймс Кордън и Ана Уинтур.

Обсъждайки откровения си темперамент, той сподели на ITV Тази заран: „ Мисля, че това е ирландско нещо, ние сме склонни да споделяме това, което усещаме. “

Уолш стана четвърти в първата серия на шоуто до ефир на ITV, който бе извоюван от звездата на Ibiza Weekender Дейвид Потс.

Попитан дали е не запомнил, че го снимат, когато е правил някои от мненията, той сподели: „ Малко, не бях злоумишлен за това. Просто споделях на хората какви са в действителност.

„ Знаеш ли, не бях злоумишлен. Никой не е съвършен и съм работил с хора, за които съм казвал неща, за които ненапълно скърбя. Съжалявам за това, изключително по националната (телевизия), само че това съм аз. Много съм откр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР