Луис Суарес върна годините назад с виртуозно представяне за Интер

...
Луис Суарес върна годините назад с виртуозно представяне за Интер
Коментари Харесай

Луис Суарес показва, че не се е променил след огнените инциденти в първите два мача на Интер Маями

Луис Суарес върна годините обратно с виртуозно показване за Интер Маями, като вкара два гола, до момента в който развява пера измежду класациите на Орландо Сити с малко по-огнени лудории.

Репутацията на уругвайския нападател като стрелец е толкоз изразена, колкото и неговата популярност като един от злодеите в пантомимата в играта, и той показва, че неговият жив манталитет е неотслабен в конфликта в дербито на MLS. 37-годишният футболист вкара два пъти в първите 11 минути игра пред обожаващите го почитатели на стадион DRV PNK по пътя към успеха с 5-0.

Първият му удар за вечерта беше характерен за първи път финишира в близкия ъгъл, като той сподели опустошителния си бракониерски инстинкт да изведе Маями напред след четири минути. Счупвайки своята патица в Маями, той явно беше в въодушевление да се забавлява, когато удари още веднъж единствено седем минути по-късно.

Този път някогашният мощен състезател на Барселона комбинира със своя съотборник посредством бързо едно-две, преди да приключи от стеснен ъгъл с по-слабия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР