Луис Суарес си спечели репутация, че налага правилата по време

...
Луис Суарес си спечели репутация, че налага правилата по време
Коментари Харесай

Луис Суарес критикува, след като се измъкна с „физическа атака“ на опонента: „Как не е червено?“

Луис Суарес си завоюва известност, че постанова разпоредбите по време на своите вълшебства с Ливърпул и Аякс, само че ветеранът сподели малко признаци на закъснение, до момента в който беше в Интер Маями.

Уругвайският нападател Суарес беше осъден за захапване повече от веднъж по време на кариерата си в Европа. Той беше отговорен и за актове на неприятно спортно майсторство в интернационалните цветове, от червен картон за хандбал на Световното състезание през 2010 година до друго захапване на италианеца Джорджо Киелини четири години по-късно.

Сега в Интер Маями, Суарес уточни сегашният му клуб ще бъде последният му, преди да окачи обувките си. Това обаче не значи, че се забавя.

37-годишният футболист има седем гола и пет асистенции в единствено 11 мача за тима на Мейджър Лийг Сокър, само че също по този начин получи четири картона. Четвъртият от тези картони пристигна против Монтерей в Купата на първенците на КОНКАКАФ в сряда вечерта, само че някои считат, че той не е трябвало да остава на терена.

В 40-ата минута на мача Суаре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР