Луис Суарес обвини ФИФА, че винаги е срещу Уругвай. Участието

...
Луис Суарес обвини ФИФА, че винаги е срещу Уругвай. Участието
Коментари Харесай

Луис Суарес: ФИФА винаги е срещу Уругвай

Луис Суарес упрекна ФИФА, че " постоянно е против Уругвай ". Участието на нападателя в уругвайския народен тим на Световното състезание в Катар завърши със сълзи, макар триумфа на южноамериканците с 2:0 против Гана в последния мач от груповата фаза в петък.

" Урусите " имаха късмет да се класират за осминафиналите, в случай че бяха осъществили трето попадение против ганайците. В самия завършек на дуела от група " Н " Уругвай имаше съществени искания за присъждане на дузпа след контакт сред Дарвин Нуниес и Даниел Амарти в наказателното поле на африканския отбор.
 Уругвай победи Гана с 2:0 на Световното състезание
Поредната изненда е реалност! Уругвай победи Гана, само че се сбогува със Световното

Поредна драма в Катар

" Дузпата против Дарвин беше доста чиста. Имаше контакт и с Еди ", съобщи ветеранът Суарес, представен от Ройтерс.

В последните секунди на дуела уругвайците имаха искания и за нарушаване против Единсон Кавани в наказателното поле на Гана.

" След края на дуела желаех да прегърна моето семейство, само че хората от ФИФА не ми разрешиха. Изглежда, че Уругвай няма никакви позиции пред ФИФА. Явно те постоянно са против нас. Щастлив съм да играя на моето четвърто Световно състезание. Помислих си за четиригодишния ми наследник, който не ме беше виждал да играя на толкоз огромен шампионат. Сега спечелихме, само че картината е много тъжна. Това е много сложен миг за един татко и футболист. Ще се опитаме да дадем кураж на нашите съотборници за това, което следва на тима ", сподели още Луис Суарес.

Уругвай отпадна от Мондиал 2022 след загубата на Португалия против Република Корея с 1:2. Азиатците не престават на осминафиналите, където ще се изправят против Бразилия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР