Луис Рубиалес, Карлос Марчена и Карлес Пуйол са тримата кандидати

...
Луис Рубиалес, Карлос Марчена и Карлес Пуйол са тримата кандидати
Коментари Харесай

Марчена и Пуйол се конкурират за директорско място

Луис Рубиалес, Карлос Марчена и Карлес Пуйол са тримата претенденти за овакантения пост на маркетингов шеф на Испанската футболна федерация.

Футболистите от националния тим на Испания ще имат думата по отношение на избора на новия шеф, откакто Серхио Рамос, Жерар Пике и Серхио Бускетс останаха извънредно разочаровани след уволнението на Мария Хосе Кларамунт.

Рамос, Пике и Бускетс даже заплашиха, че могат да изоставен националния тим.

Президентът на Футболната федерация на страната Хуан Луис Лареа да освободи от поста му маркетинговия шеф Мария Хосе Кларамунт. Последният постоянно се е употребил с цялата поддръжка на играчите от националния тим и Рамос непосредствено е оповестил след успеха над Италия с 3:0, че той и съотборниците му са срещу уволнението на Кларамунт.

Седмица по-късно, преди дуела на Ла Фурия с Лихтенщайн, президентът на Испанската футболна федерация е уведомил футболистите, че маркетинг шефът в последна сметка ще бъде уволнен, след което Рамос, Пике и Бускетс са отвърнали, че в случай че това се случи, ще изоставен тима.

В последна сметка Кларамунт загуби работата си, а в този момент се чака назначението на неговия правоприемник, само че футболистите от националния тим ще имат думата.

Рамос, Пике и Бускетс бойкотират Испания?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР