Луис Морисън разкри връзката си с Деми Джоунс след новината,

...
Луис Морисън разкри връзката си с Деми Джоунс след новината,
Коментари Харесай

Луис Морисън от Love Island разкрива истинската причина за раздялата си с Деми Джоунс

Луис Морисън разкри връзката си с Деми Джоунс след новината, че пътищата им са се разделили по-малко от два месеца, откакто са напуснали Love Island: Всички Звезди.

Бившите поданици на острова се сближиха по време на обособеното шоу на ITV2 по-рано тази година, само че не бяха обвързани, до момента в който бяха във вилата. 29-годишният Луис и 25-годишната Деми обаче имаха връзка за малко, когато се върнаха в Обединеното кралство от Южна Африка, откакто бяха изхвърлени от вилата дружно малко повече от седмица след началото на сериала.

Миналата седмица беше обявено, че има към този момент няма романтика сред тях. И след новините, Mirror се свърза с Луис - който преди този момент се появи в първата серия на Love Island през 2015 година - с цел да обсъдим обстановката.

Той ни сподели, че те „ вървят добре “, само че в този момент са " на равнище като другарство ", след преход от романтика. Луис добави, че двойката „ се е отдалечила малко “, само че той показа, че „ това не е врата, която е изцяло затворена “.

Луис сподели, че „ про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР