Луис Гарсия и Джейсън МакАтиър са разделени относно мислите си

...
Луис Гарсия и Джейсън МакАтиър са разделени относно мислите си
Коментари Харесай

Бивши звезди на Ливърпул в разногласия относно наследника на Юрген Клоп след срещата с Рубен Аморим

Луис Гарсия и Джейсън МакАтиър са разграничени по отношение на мислите си по отношение на поемането на Рубен Аморим в Ливърпул.

Шефът на Спортинг Лисабон има се появи като любимец, с цел да поеме юздите от Юрген Клоп. Той се реалокира при започване на опашката, откакто предходният любимец Шаби Алонсо удостовери желанието си да остане в Байер Леверкузен.

Оттогава Аморим приказва за бъдещето си и отхвърли да удостовери, че към момента ще бъде началник на Спортинг през идващия сезон. Имаше също изказвания, че Червените към този момент са намерили съглашение с него.

Оттогава Аморим отхвърли тези оферти. МакАтиър твърди, че може да го види да остане в Португалия и към момента не е подготвен за пренасяне във Висшата лига.

Говорейки с BeIN Sports, той сподели: „ Това споделя той, стой да ме питаш, аз към момента съм управител на Спортинг и имам работа за извършване. Когато Клоп разгласи, че ще напусне, имаше звук за имена. Краткият лист беше Шаби Алонсо, Постекоглу, Де Зерби и Аморим. Очевидно Алонсо е изключил себе си. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР