Лугодорец победи Левски с 2:1 в Разград и сложи край

...
Лугодорец победи Левски с 2:1 в Разград и сложи край
Коментари Харесай

Лудогорец сложи край на синия терор за Купата на България

Лугодорец победи Левски с 2:1 в Разград и постави завършек на " синия " гнет в шампионата за Купата на България. Шампионите се нуждаеха от поврат, с цел да избегнат ново проваляне от столичани, които предишния ги стопираха на полуфинал след две победи. За последно разградчани завоюваха трофея през 2014 година.

Левски поведе посредством Уелтон, който се разписа в 61-ата минута. Крилото засече центриране отляво на Цунами и матира Слуга, който не съумя да реагира и топката влезе в мрежата. Домакините имаха искания за игра с ръка, само че след намесата на ВАР попадението бе вярно зачетено.

Лудогорец изравни с попадение на Игор Тиаго, който в 69-ата минута с първото си допиране изравни. Той засече центриране на Пьотровски. Попадението също беше проверявано с ВАР, защото гостите имаха искания за засада.

В 78-ата първенците стигнаха до цялостен поврат с гол на Текпектей, който стеля от 20 метра в центъра на вратата, само че младият Андреев не се намеси безапелационно и топката мина под лявата му ръка и влезе в мрежата за 2:1.

Левски потегли да търси израняване и сътвори няколко шанса, само че Слуга още веднъж не позволи гол. Драмата настъпи в 90-ата минута, когато ВАР отсъди много противоречива дузпа за Левски, само че Кордоба стреля нескопосано в навън. Така Лудогорец за пръв път в историята си отстрани Левски в шампионата за Купата на България. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР