Луганската Народна Република ще предложи политическо убежище на Надежда Савченко,

...
Луганската Народна Република ще предложи политическо убежище на Надежда Савченко,
Коментари Харесай

Савченко спретна истински цирк в съда! Напсува грозно прокурора и обяви гладна стачка

Луганската Народна Република ще предложи политическо леговище на Надежда Савченко, която бе задържана през вчерашния ден в киевския парламент с обвиняване, че възнамерява държавен прелом и убийството на Петро Порошенко. Това разкрива представителят на ЛНР в Минск Владислав Дейнего.

" Ако над Савченко надвисне опасност да бъде лишена от независимост, тя може да се обърне към ЛНР за политическо леговище, обещаваме да разгледаме този въпрос ", разяснява той и акцентира, че Луганск " не е вербувал Савченко за вредител и не е възнамерявал нищо взаимно ".

Според версията на следствието в Украйна Савченко е възнамерявала убийствата освен на Порошенко, само че и на други хора от държавното управление. Тя и нейните последователи имали желание да взривят постройката на Върховната рада и да провеждат серия от терористични актове в центъра на Киев.

Междувременно през днешния ден се стигна до следващия скандал с държанието на Савченко. Тя избухна, до момента в който съдът разглеждаше мярката й за неотклонение. Депутатът от Върховната рада на Украйна разгласи, че стартира гладна стачка и стартира да псува прокурора Александър Банник.

Тя съобщи, че Русия се отличава от Украйна по това, че: " Те не биха ме съдили, както вие. " След това назова прокурора дебил и го напсува грозно.



Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР