Lufthansa Group и Google Cloud започват стратегическо партньорство, което ще

...
Lufthansa Group и Google Cloud започват стратегическо партньорство, което ще
Коментари Харесай

Lufthansa и Google Cloud обявиха стратегическо партньорство

Lufthansa Group и Гугъл Cloud стартират стратегическо партньорство, което ще даде опция на немската самолетна компания да усъвършенства следенето на своите полети и да даде по-добър взор по отношение на нередности при полетите.

Сътрудничеството ще докара до построяването на нова платформа, която ще комбинира данни за употребата, както и даването на самолетните екипажи на информация за точността на пасажерите и за всевъзможни вероятни закъснения, свързани в това число с времето или със натоварване на въздушния самолетен трафик.

„ Комбинирайки технологията на Гугъл Cloud с оперативната експертиза на Lufthansa Group, ние още повече усилваме дигитализацията на нашата интервенция. Това ще ни разреши да идентифицираме вероятни нередности при полетите. даже по-рано и да ползват противопоставяния на ранен стадий “, споделя доктор Детлеф Кайсер, член на Изпълнителния съвет на Lufthansa Group.

Например полетите от време на време се забавят заради метеорологични условия като снеговалеж и пасажерите може да пропуснат свързващите си полети. В бъдеще ще бъде допустимо да се предложат по-бързи благоприятни условия за презаписване във всичките четири хъба за пасажерите на Lufthansa Group с помощта на системи, основани на изкуствен интелект.

„ Чрез това съдействие имаме забележителна опция да революционизираме бъдещето на интервенциите на самолетните компании. Ние сплотяваме най-хубавото от Lufthansa Group и Гугъл Cloud, с цел да разгадаем най-големите провокации на самолетните компании и да повлияем позитивно на опита на пътешестване на повече от 145 милиона пасажери, които летят с тях годишно “, споделя Томас Куриан, изпълнителен шеф на Гугъл Cloud.

Съвместен екип от специалисти, разработчици и инженери от Lufthansa Group и софтуерни инженери от Гугъл Cloud ще разработят и тестват подобаващата платформа. Тестовото пускане ще се организира в Цюрих със SWISS. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР