Лудумо Ламати колабира на ринга по време на битката си

...
Лудумо Ламати колабира на ринга по време на битката си
Коментари Харесай

Ужас! Боксьор колабира след нокаут, изнесоха го от ринга

Лудумо Ламати колабира на кръга по време на борбата си против Ник Бол. Боксьорът се нуждаеше от О2 и беше изнесен от кръга, с цел да получи в допълнение лекуване. 31-годишният южноафриканец загуби дуела против британеца в 12-ия рунд с механически нокаут в SSE Arena в Белфаст, Северна Ирландия.

След доста тежка поредност от удари от ъгъла на Ламати хвърлиха кърпата. Боксьорът обаче се нуждаеше от О2 и не участва на оповестяването на успеха на Ник Бол.

Nick Ball WITH A VICIOUS 12TH ROUND TKO VICTORY OVER Ludumo Lamati
— Andrew Tucker World (@drew8527)
26-годишният Бол беше интервюиран след случая и даде да се разбере, че мисли единствено за здравето на Ламати. „ Основното е здравето на Ламати. Надявам се, че е добре. Ще бъда още по-щастлив, когато знам това, тъй като боксът не е смешка. Има хора, които не го одобряват съществено, само че можете да загубите живота си тук, тъй че най-важното е неговото здраве. “, разгласи Бол пред Би Ти Спорт.

Британският ефирен канал заяви, че Ламати  се е изправил и е в схващане и приказва. И доста други изпращат поддръжката си за боксьора в обществените мрежи. ,Един туитна: „ Всички наши мисли са с Лудумо Ламати “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР