Лудото раздаване на пари е от години и е време

...
Лудото раздаване на пари е от години и е време
Коментари Харесай

Радев: Лудото раздаване на пари е от години и трябва да спре


Лудото разпределяне на пари е от години и е време да се изяснят всички обстоятелства. С тези думи президентът Румен Радев разяснява разкритията на службите към градежа на последните лотове от Автомагистрала „ Хемус “. Той разгласи, че застава зад дейностите на вътрешния министър Бойко Рашков по следствието и следенето на парите, отпуснати предплатено за градежа на автомагистралата.

„ Да се раздава предплатено с милиарди, без позволение за градеж, без план, без нищо… съгласно вас това обикновено ли е? Така ли би трябвало да се изразходват обществените средства? Ние би трябвало, като общество, най-накрая да знаем истината. Къде са тези пари сега? Дали са по сметките, дали са изтеглени кеш и има ли въобще гаранция, че в миналото тези пари въобще ще бъдат вложени в тези лотове, които им трябват години процедури”, обърна се към публицистите Радев, който бе на посещеие във Варна и Бургас.

Не мисля, че инспекциите на „ Хемус “ са целенасочени, законът би трябвало да се извършва и то в цялостен размер. Това, което прави Министерството на вътрешните работи, се основава на обстоятелства, счита президентът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР