Лудогорец завърши с победа лагера си в Турция – 1:0

...
Лудогорец завърши с победа лагера си в Турция – 1:0
Коментари Харесай

Лудогорец завърши лагера в Турция с победа

Лудогорец приключи с победа лагера си в Турция – 1:0 над носителя на КНК за 1981 година Динамо Тбилиси.

Грузинският гранд стартира по-силно и можеше да поведе на три пъти до 15-ата минута. Първо Анзор Меквабишвили се откъсна самичък против Серджо Падт. Капитанът на грузинците трансферира нидерландския пазач, само че в току преди топката да влезе в мрежата Оливие Вердон мазета в корнер. В 5-ата минута Биленки шутира мощно с десния крайник от разстояние, само че топката се отби в левия непряк дирек на вратата, защитавана от Падт. След това Майсурадзе видя Биленки, който с едно допиране изведе Барнс Осей, чийто удар профуча рисково покрай вратата на Пад.

След това играчите на Лудогорец взеха самодейността. В 26-ата минута Спас Делев проби отдясно и качи топката на главата на Ихинио Марин, чийто удар мина на сантиметри от вратата. Веднага по-късно Бърнард Текпетей опитва своя мерник с изстрел от към 25 метра, само че както чести си случва при ганаеца – той бе неакуратен.

В края на първото полувреме нова и поредна травма получи испанският нападател Ихинио Марин. Той към този момент пропусна един мач и няколко тренировки от лагера поради контузия. Вместо него на терена се появи Жуниор Брандао.

Втората част стартира с състояние за Лудогорец. Бърнард Текпетей поде добре контраофанзива, която приключи с пас към Жуниор Брандао. Бразилецът би от придвижване, само че вратарят на грузинците се оправи ослепително. В 52-ата минута гредата още веднъж избави „ орлите “. Този път след удар на Камара. В ответното нахлуване добра опция се откри пред Алекс Сантана, само че бразилецът стреля право във вратаря.

Лудогорец поведе в 68-ата минута. Тогава брутална неточност в отбрана направи Беньо, топката попадна на крайници на Стефан Баджи, който незабавно стреля и благодарение на гредата означи първия си гол за „ орлите “, пък въпреки и в контрола.

Малко преди края на постоянното време Динамо Тбилиси осъществя изравнителен гол, който бе анулиран поради засада. В 84-ата минута Меквабишвили можеше да изравни, като стреля от свободен удар, само че топката мина на сантиметри край вратата на Серджо Падт.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР