Лудогорец завърши при 1:1 с Брага в четвърта среща от

...
Лудогорец завърши при 1:1 с Брага в четвърта среща от
Коментари Харесай

Лудогорец е с единия крак напред в Лига Европа

Лудогорец приключи при 1:1 с Брага в четвърта среща от груповата фаза на Лига Европа. Разградчани заслужаваха да победят португалците, както направиха при гостуването си (2:0), изключително след вихреното първо полувреме, в което сътвориха девет положения за гол против нито едно за противника.

Двубоят стартира вихрено за домакините от Разград, които имаха три страхотни благоприятни условия в първите 10 минути на срещата, пропуснати от Мисиджан и Вандерсон. До края на първата част "орлите " още два пъти се разминаха с гола, посредством Натанаел и Моци, с цел да оформят статистика 9:0 на головите рискове през първата част.

Второто полувреме стартира по-добре за гостите, които в границите на две-три минути, пропуснаха две благоприятни условия. Лудогорец удари противника в 68-ата минута, когато след корнер Вандерсон стреля с глава, ударът му бе отбит, само че Марселиньо довкара топката за 1:0. До края гостите пробваха да избегнат загубата и съумяха да изравнят в 83-ата минута след удар с глава на Франсержио за крайното 1:1.

"Орлите " остават отпред в групата с 8 точки, следвани от Брага със 7, Хофенхайм с 4 и Истанбул Башакшехир с 2. Следващият кръг в Лига Европа е на 23 ноември, когато Лудогорец посреща Истанбул Башакшехир, а Хофенхайм гостува на Брага.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР