Лудогорец завърши наравно 1:1 при гостуването си на Мидтиланд в

...
Лудогорец завърши наравно 1:1 при гостуването си на Мидтиланд в
Коментари Харесай

Левски ще изпрати ли поздравителен адрес до ЦСКА?

Лудогорец приключи наедно 1:1 при гостуването си на Мидтиланд в първия кръг от груповата фаза на Лига Европа. Ръководството на Левски побърза да изпрати приветствен адрес до клуба от Разград - поради мъжката игра и извоюваната точка. Браво! Това се споделя феърплей и почитание! С такова българският футбол ще върви напред.

Сега от Левски нямат мотив да изпратят ново писмо до Лудогорец. Цървена звезда си потегли с трите точки от Делиормана. Всъщност, за какво пък да нямат - може отново да поздравят сътрудниците за мъжка игра. Далеч по-голям мотив имат да поздравят другите си сътрудници - от ЦСКА. Точно за мъжката игра против коравия Бодьо/Глимт, само че и за извоюваната точка. Която също работи в интерес на коефициента на България. Да, по този начин е, освен точките от Разград оказват помощ...

Силно се колебая това да се случи. Въпреки че летвата е вдигната. Именно от ЦСКА. Стойчо Младенов се извини на " сините " за негова фотография пред транспарант, без даже да е подозирал какво написа на него. През годините от Левски не спираха да се гаврят с огромния си противник. То не бяха тениски с надпис " Аз ненавиждам ЦСКА ", то не бяха апели за автомати, за разстрел на... " свине ". Две вселени, ще кажат някой.

ЦСКА може и без приветствени адреси, може и без шпалири. Едни се бият в гърдите, че са сами против всички, само че действителността е напълно друга. И тя е изключително забележима в последните 5-6 години.

Сега на дневен ред е по какъв начин, видите ли, нощес реферите подарили точката на " армейците ", тъй като отменили гол на гостите в продължението на мача. Нарушението в офанзива на норвежкия отбор е кристално ясно, а някогашни български съдии незабавно взеха отношение в общественото пространство и също обявиха изрично, че фаул има. Но, и най-големите светила в европейското съдийство да го кажат, избрани персони не ги вълнува изключително. Хора, които осмислят дните си с ненавист против най-успелия ни футболен клуб.

ЦСКА игра добре против Бодьо/Глимт. Точката е изцяло заслужена. Мачът беше равносилен. Вратарят на гостите се регистрира с няколко отлични спасявания. Особено в края на мача при удар с глава на Жорди Кайседо. В последна сметка, равенството е изцяло заслужено. ЦСКА има една точка в групите след два мача. С толкоз е и Лудогорец в тези на Лига Европа. Ако съпоставим двете групи, огромна разлика като конкуренция на българските тимове няма.

Да, няма по какъв начин почитателите на " алените " да не мечтаят за излизане от групата. Второто място ще е " в играта " до последно, най-малко по този начин мисля. Целта е да бъде надвит Зоря в идващия дуел, който още веднъж е в София. Вече, с 4 точки и посещение в Запорожие, всичко е допустимо. ЦСКА заслужава положителни думи и за тазгодишното си присъединяване в Европа. Получава ги от най-високо равнище, от имена като Жозе Моуриньо. Пък даже и незачитан у нас, без приветствен адрес от... " Герена ".
 Бивши български рефери: Голът на Бодьо/Глимт беше вярно анулиран!
Бивши български рефери: Голът на Бодьо/Глимт беше вярно анулиран!

Потвърдиха решението на рефера
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР