Лудогорец записа първа загуба за сезона в Лига Европа. В

...
Лудогорец записа първа загуба за сезона в Лига Европа. В
Коментари Харесай

Груба грешка спря устрема на "Лудогорец" в Лига Европа

Лудогорец " записа първа загуба за сезона в Лига Европа. В отсъствието на голмайстора си Клаудиу Кешеру българският първенец позволи проваляне с 0:1 от " Еспаньол ".

Единствения гол в мача вкара Виктор Кампусано. Той се разписа при започване на мача след груба неточност в отбрана на Рафаел Форстър.

Поражението прекъсна впечатляващата серия на " Лудогорец ", който беше непобеден в 21 следващи мача във всички шампионати. Тимът на Станислав Генчев към този момент е втори в групата си с шест точки, като " Еспаньол " излезе отпред със седем.

Испанският тим организира чудесно дуела, като надигра тактически своя съперник. В огромна част от мача " Лудогорец " играеше без ясна концепция по какъв начин да противодейства.

Първата част мина под превъзходството на " Еспаньол ", като с висока преса не даваха благоприятни условия на " Лудогорец ". Футболистите на българския първенец действаха прибързано и изпитваха компликации в организирането на играта.

" Лудогорец " изостана рано в резултата след неточност в отбраната. В 13-ата минута гостите завоюваха първа топка в центъра, като кълбото се насочи към наказателното поле. Рафаел Форстър не се ориентира добре и беше надбяган от Кампусано, който се разписа с удар около Пламен Илиев.

Малко след гола Вандерсон стреля рисково отдалеко, само че не откри задачата. Впоследствие играта продължи в комфортно за " Еспаньол " движение.

Импулсът за " Лудогорец " пристигна в края на първата част. Домакините постановиха напън, като Стефан Баджи стреля с десния крайник, само че бранител на " Еспаньол " почисти от голлинията.

" Лудогорец " продължи да търси гола във началото на второто полувреме, само че устремът на отбора бързо утихна.

Най-добрата офанзива за домакините пристигна в 71-ата минута. Тя приключи с пробив на Антон Недялков, чийто удар от близко мина над горната греда.

В края капитанът на " Еспаньол " Хави Лопес беше изпъден за втори жълт картон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР