Лудогорец записа осми пореден успех в елита – 2:1 като

...
Лудогорец записа осми пореден успех в елита – 2:1 като
Коментари Харесай

Лудогорец спечели в Пловдив с гол в последната минута

Лудогорец записа осми следващ триумф в елита – 2:1 като посетител на Локомотив Пловдив. Диниш Алмейда донесе три точки на първенците с гол в последната минута. Любопитно е, че Алмейда е някогашен състезател на пловдивчани.

Иначе през първата част двата отбора си размениха по едно попадение в границите на шест минути. Бърнард Текпетей откри за зелените в 30-ата минута. Малко по-късно черно-белите изравниха посредством Мичи Нтело.

С триумфа Лудогорец остава първи в класирането с 60 точки. Шампионите имат шест повече от Черно море и ЦСКА-София, които разделят втората позиция. Локомотив остава пети с 47 точки, с 51 точки.

Шампионите започнаха по-активно и имаха три положения в първият четвърт час, само че не съумяха да открият резултата. И това се случи в 30-ата минута. Паскалев сбърка с подаване в личната половина, топката стигна до Текпетей и той я заби в мрежата. Три минути по-късно домакините имаха отличен късмет да възстановят равенството. Паскалев лиши и комбинира с Евандро, само че Серджио Падт избави удара на бразилеца. В 36-ата минута обаче Локомотив въпреки всичко изравни. Бабакар Дион центрира и Нтело от непосредствена непосредственост отклони за 1:1.

Втората част стартира с два шанса за Текпетей, само че ганаецът ги пропиля. В 67-ата минута Нтело се озова самичък против Падт, само че вратарят избави. До края зелените натиснаха. Текпетей и Фон Витри пропуснаха, а по-късно.

В последната минута на мача Лудогорец въпреки всичко осъществя втори гол. След центриране от корнер отбраната на Локомотив почисти, само че Вердон върна към наказателното поле, където Квадво Дуа смъкна с глава към Диниш Алмейда и той се разписа от непосредствена непосредственост за 1:2.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР