Лудогорец заминава днес на обяд (12:45 часа) за лагера си

...
Лудогорец заминава днес на обяд (12:45 часа) за лагера си
Коментари Харесай

Лудогорец заминава за Турция без двама защитници

Лудогорец отпътува през днешния ден на обяд (12:45 часа) за лагера си в Турция. " Орлите " ще останат там до 4 февруари. Разградчани ще бъдат без двама от централните си бранители - Антон Недялков и Игор Пластун. Родният национал не тренира през вчерашния ден с първенците на балона в Драгалевци, където те се готвеха на изкуственото игрище, поради студеното време и замръзналите терени. Недялков ще пътува за Португалия, където ще премине контролни прегледи след интервенцията си и от там ще се причисли към подготовката на съотборниците си в Белек.

Украинският централен защитник пък към този момент не попада в сметките на треньорския щаб отпред с Георги Дерменджиев. Той също няма да пътува за Турция, като ще се търси развиване на неговата кариера и ще се чакат предложения, написа " Тема Спорт ". Възможно е въпреки всичко Пластун да реализира договорока с управлението на Лудогорец за разтрогаване на контракта му.

Интересното е, че по време на лагера в Турция Георги Дерменджиев няма да може да разчита и на още един централен бранител. Ноа Сонко Сундберг ще взе участие на Купата на Африка с Гамбия.
 Лудогорец организира последна подготовка в България
Лудогорец организира последна подготовка в България

Тренираха в Драгалевци
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР