Лудогорец загуби с 1:3 от чешкия Теплице в третата си

...
Лудогорец загуби с 1:3 от чешкия Теплице в третата си
Коментари Харесай

Лудогорец отстъпи на Теплице в третата си контролна

Лудогорец загуби с 1:3 от чешкия Теплице в третата си контрола в Турция. Това е първо проваляне за първенците през зимата. Досега зелените биха с 3:1 Раков Ченстохова и с. Следващият другарски дуел е с различен чешки отбор – Млада Болеслав.

Шампионите започнаха по-добре и още в 12-ата минута Спас Делев сътвори голова опция. Той откри Рик Джонатан, само че ударът на последния беше в тялото на чешкия вратар. Две минути по-късно Лудогорец поведе. Руан Круз и Якуб Пьотровски комбинираха, бразилецът излезе единствено против вратаря Рихард Лудха и го трансферира. Малко по-късно чехите изравниха. Петер Хорнек се разписа и с помощта на рикошет, който не остави шансове за вратаря Слуга.

Веднага след началото на втората част Теплице направи поврат. Абдала Гнинг излезе единствено против Слуга и вкара за 1:2. Малко по-късно младият Анастас Пемперски върна неприятно обратно към Слуга, Гнинг лиши и вкара за 1:3.

В 65-ата минута Тисера направи пропуск, а малко по-късно той завоюва дузпа за Лудогорец. От бялата точка обаче Руан Круз не съумя да вкара. Пет минути по-късно Теплице можеше да стигне до четвърти гол, само че топката се удари в гредата зад.

„ Има и такива мачове, които би трябвало да ги изиграем. В момента сме в предварителен интервал. Играха някои момчета и от школата. Не можем да им се сърдим за тези самостоятелни неточности, които направиха. Този мач е добър урок за тях “, съобщи треньор Георги Дерменджиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР