Лудогорец загуби с 1:2 домакинството си от белгийския Антверп. Българите

...
Лудогорец загуби с 1:2 домакинството си от белгийския Антверп. Българите
Коментари Харесай

Тъжна вечер за българския футбол. След ЦСКА и Лудогорец загуби евромача си

Лудогорец загуби с 1:2 семейството си от белгийския Антверп. Българите поведоха при започване на второто полувреме, само че по-късно бяха обърнати от противника, който сътвори доста голови положения. " Орлите " владееха повече топката, само че отстъпиха пред по-добрата организация на гостите.

Така Антверп за повторно в историята обърна роден отбор, показвайки че тимовете от Белгия играят сполучливо у нас.

Българският тим стартира с доста сериозен напън в първите няколко минути. От него се стигна до корнери, които не донесоха до нищо.

Гостите сподели доста огромна скорост при контрататаките, които започнаха да редят една след друга. Особено рисков се оказа норвежецът Симен Юклерьод отляво, който надбягваше непрекъснато Сисиньо и сътвори няколко доста рискови положения.

За благополучие неналичието на акуратност в нападателите на Антверп не докара до гол. В някои от ситуациите чудесно игра и Пламен Илиев, показвайки превъзходен инстикт.

Постепенно " орлите " успокоиха играта и стопираха рисковите нападения на белгийците. В края на полувремето Ихинио Марин имаше положителни благоприятни условия за отдалечен удар. Минута преди почивката Кирил Десподов се контузи при опит за шут и беше сменен от Елвис Ману.

Второто полувреме стартира по желан метод. Елвис Ману даде прекрасен пас на Ихинио Марин, който напредна към наказателното поле и с кинжален удар по земя откри резултата в 47-ата минута. 1:0 за Лудогорец.

Попадението даде крила на " орлите ", които направиха две-три голови офанзиви, само че Каули пропусна да реши мача, оставайки самичък против Бутьо.

Белгийците, които са привикнали да обръщат мачове, потеглиха самоуверено напред. Норвежецът Юклерьод продължи да е супер деен отляво. Илиев мазета негов удар в корнер.

От него норвежецът центрира добре към Гееркенс, който трансферира с глава нашия вратар за 1:1 в 63-ата минута.

След това попадение белгийците продължиха да са по-настойчиви. Те пресираха високо и след неточност стигнаха до второ попадение.

Сантана върна нескопосано на Пламен Илиев. Рефаелов се възползва, първи стигна до топката, заобиколи вратаря и под дребен ъгъл плъзна топката за 1:2 в 71-ата минута.

Това попадение смъкна тонуса на играчите на Лудогорец. В игра бяха вкарани Кешерю и Анисе, само че това не докара до нищо. Белгийците имаха и една греда след удар с глава.

В този мач се видя, че бързата игра е огромен проблем за родните клубове, които обичат да работят на по-бавни обороти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР