Лудогорец загуби от Аякс с 1:4 у дома в първи

...
Лудогорец загуби от Аякс с 1:4 у дома в първи
Коментари Харесай

Аякс обезмисли реванша с Лудогорец след хеттрик на Кудус

Лудогорец загуби от Аякс с 1:4 вкъщи в първи плейоф за влизане в групите на Лига Европа. На стадион " Хювефарма Арена " българският първенец се сблъска с действителността и позволи тежко проваляне от нидерландския гранд, който на процедура умъртви интригата преди реванша в Амстердам след седмица.


Домакините стартираха по неприятен метод, инкасирайки два бързи гола в границите на 120 секунди. Последователно се разписа Мохамед Кудус, който е пред трансфер в британския Уест Хем. В ролята на асистенти за головете на офанзивния футболист се трансфораха Девин Ренш и Кенет Тейлър. Резултатът набъбна на 3:0 за гостуващия състав в 40-та минута след попадението на нападателя Брайън Броби. В началото на второто полувреме Кудус оформи своя хеттрик след асистенция на Стивън Бергхаус, а възпитаниците на Ивайло Петев се добраха до почетен гол посредством Оливие Вердон от дузпа в 70-та минута.

До края разградчани не съумяха да върнат най-малко още едно попадение във вратата на Аякс и по този начин са съвсем сигурни участници в групите на Лигата на конференциите. Реваншът сред двата състава е идващия четвъртък, 31 август, от 21:00 часа българско време.

Преди това българският отличник посреща Берое в Първа лига в неделя вечер, до момента в който за амстердамци нямат дуел преди реванша, а след него са посетители на Фортуна Ситард в Ередивизи. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР