Лудогорец загуби от Астана като гост с 1:2 в първия

...
Лудогорец загуби от Астана като гост с 1:2 в първия
Коментари Харесай

Съдиите порязаха сериозно Лудогорец в Астана

Лудогорец загуби от Астана като посетител с 1:2 в първия мач сред двата тима в шампионата Лига Европа. Българският първенец не показва добра игра, като позволи обикновени неточности в отбрана. Освен това играчите на Ивайло Петев грешаха много постоянно и при подаванията, което разреши на домакините да основават рискови положения.

Определено обаче и основният арбитър имаше заслуга за загубата на Лудогорец, защото без значение от слабата продукция на играчите на " орлите ", Лудогорец можеше да си тръгне с добър турнирен резултат.

Това можеше да се случи, в случай че реферът не си бе затворил очите при две положения в наказателното поле на Астана. Първото бе, когато Десподов замахна и прибра топката, а бранител на домакините се хвърли да го парира и игра с ръка.

Втората обстановка бе кристална дузпа за Лудогорец. Бърнард Текпетей бе заел отлична позиция в наказателното поле и футболист на " орлите " го откри с положително центриране. Малко преди топката да попадне на главата на Текпетей състезател на Астана го изблъска жестоко в гърба, като тук би трябвало да се означи, че нямаше никакъв късмет да играе с топката. И при двете обстановки обаче основният арбитър се направи на заплеснат.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР