Лудогорец загуби гостуването си на Черно море с 0:1 в

...
Лудогорец загуби гостуването си на Черно море с 0:1 в
Коментари Харесай

Лудогорец се удави в Черно море

 Черно море ще поставя кол в колесницата на Лудогорец по пътя си към топ 6
Лудогорец загуби гостуването си на Черно море с 0:1 в мач от 23 кръг на Първа лига. В воин за " моряците " се трансформира Виктор Генев, който осъществя победното попадение в 13-та минута. Така " Орлите " не престават да нямат победа след подновяването на шампионата, а играта им е повече от незадоволителна.

В 26-та минута стражът на домакините Дюлгеров бе напуснал вратата си, само че все пак Марселиньо не съумя да се възползва от създалата се опция, стигайки единствено до ъглов удар. При последвалото центриране Джоди Лукоки се озова на комфортна позиция, само че ударът му излезе в навън.

В 37-та минута Ндонгала си обезпечи пространство за изстрел, който мина над вратата. Минута по-късно Клаудиу Кешерю от състава на гостите комбинира с намиращия се в наказателното поле на Черно море Вандерсон, само че бразилецът сгреши в удара си с външен фалц.

През второто полувреме Лудогорец изнесе играта по-напред в търсене на изравнителен гол. В 73-та минута резервата Швиерчок пропусна златна опция за разградчани, а по-късно се стигна и до най-спорната обстановка в мача. Игра с ръка в наказателното поле на Пламен Димов остана незабелязана от арбитъра Никола Попов, който имаше цялостното съображение да отсъди дузпа.  В 82-та минута още веднъж Попов се трансформира в основно настоящо лице, защото погрешно анулира гол на Якуб Швиерчок. Единственото по-интересно нещо до края на дуела бе отдалечен удар на Мартин Минчев от Черно море, само че Пламен Илиев се оправи със обстановката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР