Лудогорец за пореден път постави ЦСКА на колене, след като

...
Лудогорец за пореден път постави ЦСКА на колене, след като
Коментари Харесай

ЦСКА пак на колене пред Лудогорец

Лудогорец за следващ път сложи ЦСКА на колене, откакто победи " армейците " с 1:0 на нейн терен на " Армията ". Голът бе дело на Върджил Мисиджан, съобщи Sporta.bg.

След попадението ситуацията за столичани се усложни, откакто Кевин Меркадо получи втори жълт картон и бе изпъден от основния арбитър и остави отбора си с 10 rиграчи на терена.

През първата част от мача станахме очевидци на повече нарушавания, в сравнение с стойностни офанзиви. И двата тима влязоха много нападателно в дербито и единствено през първите 45 минути Ивайло Стоянов декорира в жълто цели 5 футболиста.



Още във втората минута Николай Бодуров получи предизвестие от основния арбитър, откакто влезе рисково в краката на Жоао Паоло, написа Топспорт. Въпреки напъните на " алените ", първата офанзива в срещата бе дело на Кишада, който опитва шанса си от далечна отдалеченост, само че топката мина над напречната греда.

До 10-ата минута Лудогорец бе по-дейният тим в офанзива на терена. Лукас Саша също записа името си през първите минути, откакто опита удар от далечна отдалеченост, който този път бе отразен от вратаря на ЦСКА - Китанов.

В 20-ата минута " алените " получиха невероятна опция да открият резултата, само че Кирил Десподов пропиля шанса на столичани. Той не съумя да преодолее стената от един човек на първенците след осъществяването на свободен удар.



Минута по-късно Малинов изведе включващия се в офанзива Каранга, само че Брун излезе и улови топката преди нападателят да има опцията да стреля.

В 24-ата минута фрапантно падение на Бодуров едвам не остави домакините обратно в резултата. Жоао Паоло мина през бранителя на " алените " и се опита да преодолее Китанов, само че вратарят мазета топката с тялото си. Бранителят за малко да се трансформира в антигероя на вечерта.



Четири минути по-късно конфликт сред Меркадо и Лукас Саша още веднъж накъса играта. Въпреки че спречкването стана пред очите на страничния рефер, нито един от играчите не получи публично предизвестие.



В 36-ата минута Брун прекърши упоритостите на Десподов, който бе на чудесна стрелкова позиция, само че ударът му изпрати топката в ръцете на вратаря.

До края на първата част отчетохме още едно разочароващо осъществяване, този път на сметката на първенците. Жоао Паоло изпрати топката на трибуните в Сектор " Б ", макар че остана непокрит директно пред вратата на ЦСКА.



Лудогорец поведе в резултата още четири минути след началото на второто полувреме. Детинска неточност на Китанов разреши на Мисиджан да изпрати топката в мрежата му от дребен ъгъл.



В 58-ата минута Меркадо получи втори жълт и надлежно червен картон поради симулация в наказателното поле на Лудогорец. От щаба на ЦСКА имаха искания за дузпа, само че такава нямаше. Останаха подозрения и дали провинението на Кевин е заслужавало втора глоба от страна на рефера.



През втората част още веднъж станахме очевидци на доста малко футбол. Ивайло Стоянов сподели нови осем жълти картона, а офанзиви от страна и на двата тима липсваха. Битката се разиграваше най-често в центъра на терена, а агресивното държание от страна на играчите ставаше все по-осезаемо.



Най-интересното голово състояние в дуела бе дело на Кристиян Малинов, който опита да изравни резултата с хубав удар със задна ножица, само че Брун улови топката.

След това нажежено до " алено " дерби, футболистите на Лудогорец си потеглят удовлетворени от София, като единственото, за което може да съжалява отборът на Дерменджиев е, че не съумя да осъществя повече попадения, макар че имаше числено предимство на терена.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР