Лудогорец взе важна победа в битката за титлата – 3:2

...
Лудогорец взе важна победа в битката за титлата – 3:2
Коментари Харесай

Лудогорец победи Локо Пловдив в мач с пет гола

Лудогорец взе значима победа в борбата за купата – 3:2 над Локомотив в Пловдив. Железничарите поведоха още първоначално, след което първенците вкараха три гола. Домакините върнаха един гол и натиснаха в опит да изравнят, само че не съумяха.

Така орлите се приближиха на три точки от. Зелените от Разград обаче са с два мача по-малко от алените.

Иначе Локомотив стартира мощно и вкара за 1:0 още в четвъртата минута. Евандро стреля, Падт мазета, само че право на крайници на Мартин Паскалев, който осъществя с лекост. Лудогорец изравни в 19-ата минута. Сисиньо изведе Матиас Тисера, а той преодоля Динко Хоркаш – 1:1. Вдъхновени от гола гостите натиснаха и в 28-ата минута приключиха обрата. Фон Витри проби отдясно и подаде на Тисера, който вкара второто си попадение – 2:1.

В 38-ата минута Лудогорец стигна и до трети гол. Той беше дело на Каули Оливейра, изведен по отличен метод от Якуб Пьотровски. В края на първата част зелените изпуснаха да решат всичко в мача. Тисера и Текпетей останаха сами против Хоркаш, само че хърватският вратар избави.

Второто полувреме стартира с още два пропуща на Тисера.. Аржентинецът реши да стреля вместо да подава и не уцели вратата.

Локомотив понижи изоставането си в 64-ата минута. Димитър Илиев проби отдясно и изведе Джовани за 2:3. До края Пластун и Десподов направиха по един пропуск за гостите, а макар натиска на железничарите, те не стигнаха до късмет за равнене.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР