Лудогорец взе под наем до края на сезона вратаря на

...
Лудогорец взе под наем до края на сезона вратаря на
Коментари Харесай

"Лудогорец" взе вратар от бившия тим на Дамбраускас

" Лудогорец " взе чартърен до края на сезона вратаря на хърватския " Горица " Кристиян Кахлина. Новината бе публично оповестена първо на уеб страницата на " Горица ", а след това и от .

Кахлина е бил част от състава на хърватите през последните 4 години, записвайки над 150 мача за клуба. Той ще има опция още веднъж да работи с треньора Валдас Дамбраускас, с който допреди няколко месеца бяха дружно в " Горица ". Наставникът подписа с първенците при започване на януари.
Снимка: Lap.bg
Кристиян Кахлина е роден на 24 юли 1992 година в Загреб, Хърватия. Започва кариерата си в локалния гранд " Динамо ", където стига до първия тим. Впоследствие носи екипа на " Виноградар ", " Лучко ", " Копер " и " Горица ". За последния си клуб изиграва 151 мача във всички шампионати. Кахлина има срещи и за младежкия народен тим на Хърватия.

" Идвам в реномиран клуб с огромни упоритости. Надявам се да оказа помощ в битката за спечелването на купата и Купата на България ", разяснява Кахлина.

В момента в " Лудогорец " разполагат с трима вратари - Пламен Илиев, Владислав Стоянов и Ренан дос Сантос.

В момента " орлите " заемат първото място в класирането след успеха над ЦСКА (1:0) в директния спор за върха в класирането и към този момент имат задатък от 6 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР